070 - 3 200 500 | ma t/m vr | 08.30 - 17.00 uur | OFFERTE AANVRAGEN
 

Werken bij

Zwart & Partners Notarissen: “UW NOTARIS, ZEKERHEID VOOR NU EN LATER”

Kom werken bij Zwart & Partners Notarissen in Leidschendam

Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar kantoor@zpnn.nl. Onderstaand vind je onze openstaande vacatures. Is geen van deze vacatures passend voor jou, maar zou je wel graag deel uit willen maken van ons team, stuur dan een open sollicitatie naar bovenstaand e-mailadres.

Werken bij Zwart & Partners Notarissen

Bij Zwart & Partners Notarissen is werken meer dan alleen een baan; het is de essentie van een ondersteunende en hechte gemeenschap. We geloven in teamwork, open communicatie en waardering voor ieders bijdrage. Hier vind je niet alleen een professionele omgeving, maar ook flexibiliteit en begrip voor een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Bij ons draait het om jouw groei, zowel professioneel als persoonlijk. We investeren in jouw ontwikkeling door trainingen, workshops en continue ondersteuning. Je maakt deel uit van een familie die successen samen viert en elkaar door uitdagingen heen helpt.

Klaar om deel uit te maken van een team waar jouw talent wordt erkend, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan en waar een gezonde werk-privébalans wordt gewaardeerd? Sluit je aan bij Zwart & Partners Notarissen en ervaar onze unieke werkcultuur!

De sfeer op kantoor is ontzettend goed. Ik werk hier al jaren met enorm veel plezier!

Goede werksfeer

Goed salaris

Ruimte voor groei

Prachtig kantoor

Over Zwart & Partners Notarissen

akten per jaar
0
enthousiaste collega's
0

samenversterking met

Van Wijk Notarissen

Zwart & Partners werkt samen met Van Wijk Notarissen uit Wassenaar. Dat is goed voor ons, maar ook voor onze cliënten. Wij staan bekend als een notariskantoor dat nét dat extra stapje zet. Die stappen worden nog sneller, groter en beter.

gelegen in

Leidschendam

Zwart & Partners Notarissen is gevestigd te midden van de prachtige omgeving van Leidschendam. Ons notariskantoor, met zijn eigentijdse kantoorruimtes en moderne faciliteiten, weerspiegelt de dynamiek van de regio. Gelegen in de nabijheid van schilderachtige grachten en historische architectuur, is Zwart & Partners Notarissen omgeven door een ambiance die de ideale omgeving creëert voor innovatief denken en samenwerking.

Leidschendam zelf is meer dan alleen een werkplek; het is een bruisende gemeenschap waarin traditie en vooruitgang hand in hand gaan. Onze notarissen spelen een integrale rol in het ondersteunen van lokale bedrijven en individuen, waardoor zij bijdragen aan het opbouwen van sterke juridische fundamenten voor de gemeenschap.

Geniet na het werk van de talloze culinaire hoogstandjes in de omgeving, verken de historische straten of ontspan aan het water – want bij ons gaat werk hand in hand met levenskwaliteit.

Stages

Bij Zwart & Partners Notarissen omarmen we graag nieuw talent en bieden we een uitnodigende omgeving voor stagiaires. Onze deuren staan wijd open voor gepassioneerde studenten die willen leren van ervaren professionals in het notariaat. Met een dynamisch team en diverse uitdagingen binnen het vakgebied, streven we ernaar om stagiaires een leerrijke en ondersteunende ervaring te bieden, waar ze kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden die ons notariskantoor biedt voor jouw stage! 

Aanmelden stagiair

Aanmelden stagiair
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Onze socials

Ontdek de kloppende hartslag van ons bedrijf en sluit je aan bij onze community door onze inspirerende verhalen en updates te ontdekken op onze Instagram en LinkedIn pagina’s!

Schuiven naar boven
Call Now Button